ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάλος στην Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ έκανε like σε κριτική εις βάρος του Κ.Εμπαπέ στο Instagram (φωτό)

Τελειωμό δεν έχουν τα εσωτερικά προβλήματα της Παρί τις τελευταίες ημέρες

Σάλος στην Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Νεϊμάρ έκανε like σε κριτική εις βάρος του Κ.Εμπαπέ στο Instagram (φωτό)

Το “μπάχαλο” στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται, με ένα like του Νεϊμάρ στα social media να προκαλεί νέο σάλο στο εσωτερικό της ομάδας του Παρισιού.

Με τον Λιονέλ Μέσι να είναι τιμωρημένος για πειθαρχικό παράπτωμα και τον Νεϊμάρ στο “στόχαστρο” των οπαδών, ο Βραζιλιάνος δημιούργησε νέο ζήτημα, κάνοντας like σε αναρτήσεις κατά του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία από αυτές χαρακτήριζε “πρίγκιπα” τον Εμπαπέ και υποστήριζε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του “κατέστρεψε” την ομάδα, ενώ μία άλλη ανέφερε: «Αντί να διαμαρτύρονται για τη φρικτή διοίκηση, οι οπαδοί συνεχίζουν να διαμαρτύρονται εναντίον του Νεϊμάρ και του Μέσι». Κι όλα αυτά, ενώ ο ίδιος ο Βραζιλιάνος είχε στείλει μήνυμα ενότητας μετά τις “επιθέσεις” των οπαδών εναντίον του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.