ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια η πρώτη εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα (φωτο-βίντεο)

Στο πρώτο του τέταρτο που έπαιξε άγγιξε δύο φορές το γκολ

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια η πρώτη εμφάνιση του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα (φωτο-βίντεο)

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια ο Λιονέλ Μέσι αγωνίζεται με τη μεγάλη ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Οι Καταλανοί στον επίσημο λογαριασμό τους στο «Χ», ανεβάζοντας και το βίντεο από τον αγώνα αλλά και τις δηλώσεις που έκανε μετά, «πριν από 20 χρόνια σαν σήμερα… Ο Λίο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Με το ρολόι να σημαδεύει το 75ο λεπτό ο Φρανκ Ράικαρντ αποφασίζει να αποσύρει τον αμυντικό Φερνάντο Ναβάρο και να βάλει στο ματς τον πιτσιρικά από την Αργεντινή που φορούσε το Νο14.

«Ο πατέρας μου με είχε προετοιμάσει ότι μπορεί να ακολουθήσω την αποστολή για τον αγώνα με την Πόρτο και ότι μπορεί να παίξω, αλλά δεν ήταν τίποτα σίγουρο», παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ νευρικός και αγχωμένος, αλλά έστω κι αυτά τα 15 λεπτά που έπαιξα το απόλαυσα».

Σ’ αυτό το πρώτο του τέταρτο άγγιξε δύο φορές το γκολ, αλλά στην πρώτη ευκαιρία να του λέει «όχι» ο τότε τερματοφύλακας των Πορτογάλων Νούνο Εσπίριτο Σάντο και στη δεύτερη αντί να πλασάρει να προσπαθεί να δώσει ασίστ σε συμπαίκτη του κάνοντας μια πάσα στο πουθενά.

«Ο χρόνος ήταν λίγος για να μπορέσει ο Αργεντινός να έχει μεγάλη επίδραση στον αγώνα. Ωστόσο υπήρχαν ήδη ενδείξεις για το πόσο ξεχωριστός ήταν.

Το… πόσο κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί. Γιατί δεν επρόκειτο να γίνει απλά ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά να εξελιχθεί σε κάποιον που συγκρίνεται με τον Πελέ, τον Κρόιφ, τον Μαραντόνα. Για πολλούς κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Ο GOAT!», έγραψε τον περασμένο Οκτώβριο η επίσημη Μπαρτσελόνα στην ιστοσελίδα της, την παραμονή του εκτός έδρας αγώνα με την Πόρτο για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Εκεί που ξεκίνησαν όλα», έστω κι αν πλέον ο Λίο δεν φορά την μπλαουγκράνα στολή του, αλλά τη ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

9 Messi4

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Messi3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.