ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε δημοπρασία βγήκαν φανέλες του Λ.Μέσι – Αρχική προσφορά 5,2 εκ. δολάρια (φώτο)

Έξι εμφανίσεις του έχουν τεθεί σε δημοπρασία

Σε δημοπρασία βγήκαν φανέλες του Λ.Μέσι – Αρχική προσφορά 5,2 εκ. δολάρια (φώτο)

Έναν χρόνο μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, εκείνο που χαρακτηρίστηκε την διοργάνωση ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός οδήγησε την Εθνική του στην κατάκτηση του τροπαίου, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία του στην τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα. Όπως είναι λογικό, οτιδήποτε σχετίζεται με το Κατάρ 2022, έχει τεράστια αξία αναφορικά με τον 36χρονο.

Ειδικότερα οι φανέλες του απ’ τις αναμετρήσεις στην πορεία για την κατάκτηση του τρίτου Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αργεντινής. Έξι από αυτές έχουν τεθεί σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s.

Πρόκειται για τις εμφανίσεις που φόρεσε στα πρώτα ημίχρονα των αναμετρήσεων με Σαουδική Αραβία και Μεξικό στη φάση των ομίλων, αλλά και σε όλα τα νοκ-αουτ.

Δηλαδή με Αυστραλία στους «16», με Ολλανδία στα προημιτελικά, με Κροατία στον ημιτελικό και φυσικά στον τελικό με τη Γαλλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δημοπρασία θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη προσφορά ήταν 5.200.000 δολάρια! Ποσό που δείχνει πως μπορεί να «γράψει» ρεκόρ ο Μέσι, ξεπερνώντας τη φανέλα του Μάικλ Τζόρνταν που είχε πωληθεί για 10,1 εκ. δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.