Σε δύο στελέχη της FIFA ανατέθηκε το ζήτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου – Θα αναφέρονται απευθείας στον Τζιάνι Ινφαντίνο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Σε δύο στελέχη της FIFA ανατέθηκε το ζήτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου – Θα αναφέρονται απευθείας στον Τζιάνι Ινφαντίνο

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος βρίσκεται στην Ελβετία, γνωστοποίησε τα όσα έγιναν στη συνάντηση για τη διαιτησία στους ανθρώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άνθρωποι της FIFA δεν έδειξαν να εκπλήσσονται από τα όσα άκουσαν. Ο Τζιάνι Ινφαντίνο όρισε δύο επικεφαλής για να ασχοληθούν με το ελληνικό… ζήτημα, οι οποίοι θα αναφέρονται απευθείας στον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Ο λόγος για τον υπεύθυνο των δικαστικών θεμάτων, Μιγκέλ Λιετάρντ Φερνάντεθ – Παλάσιος και τον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας, Εμίλιο Γκαρθία Σιλβέρο. Επίσης, στη σύσκεψη της Τετάρτης (29/3) το «παρών» θα δώσει κι ένα τρίτο πρόσωπο που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στην ελληνική ομοσπονδία είναι αποφασισμένοι, πέρα από τη σχετική ενημέρωση, να προχωρήσουν και σε καταγγελία σε FIFA και UEFA, εις βάρος των Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά. Επίσης, όπως προκύπτει θα απευθυνθούν και στον αθλητικό εισαγγελέα και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.