ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σε «μπελάδες» η Γιουβέντους – Η UEFA απειλεί να την αφήσει εκτός Ευρώπης

Η «Μεγάλη Κυρία» πήρε πίσω τους 15 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί αλλά η απόφαση δεν είναι οριστική

Σε «μπελάδες» η Γιουβέντους – Η UEFA απειλεί να την αφήσει εκτός Ευρώπης

Η UEFA απειλεί να αφήσει τη Γιουβέντους εκτός Ευρώπης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport.

Η «Μεγάλη Κυρία» πήρε πίσω (προσωρινά) τους 15 βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί και βρίσκεται ξανά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεργασία με την εισαγγελία του Τορίνο, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρχει οριστική απόφαση από την ιταλική δικαιοσύνη τότε είναι αρκετά πιθανό να αποκλείσει τη Γιουβέντους.

Η UEFA έχει ξεκινήσει παράλληλα δική της έρευνα, για τα παραποιημένα στοιχεία που φέρεται να παρουσίασε ο σύλλογος για να αποφύγει κυρώσεις από τη μη τήρηση του Financial Fair Play.

Με δεδομένο ότι θα πρέπει να καταρτήσει τις λίστες για τις τρεις διοργανώσεις για τη σεζόν 2023/24, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ως τα τέλη Ιουλίου, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα πάρει μόνη της την απόφαση για την τύχη της Γιουβέντους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε περίπτωση που αφαιρεθούν ξανά οι βαθμοί κι η «Γιούβε» δεν προκριθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα, τότε, η UEFA θα έχει την «πολυτέλεια» να περιμένει όσο χρειάζεται την ιταλική δικαιοσύνη κι αν κρίνει σκόπιμο να επιβάλει αποκλεισμό για τη σεζόν 2024/25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.