ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Σεισμό» 2 ρίχτερ προκάλεσαν οι οπαδοί της Νάπολι στο γκολ του Ολιβέρα

Η πόλη ζει και αναπνέει για το πρωτάθλημα

«Σεισμό» 2 ρίχτερ προκάλεσαν οι οπαδοί της Νάπολι στο γκολ του Ολιβέρα

Η Σαλερνιτάνα ισοφάρισε την Ναπολι στο “Ντιέγκο Μαραντίνα” (1-1) βάζοντας έτσι… αναβολή στην “στέψη” των γηπεδούχων.

Η πόλη ζει και αναπνέει για το πρωτάθλημα και οι πανηγυρισμοί των “παρτενοπέι” στο γκολ του Ολιβέρα, προκάλεσαν… σεισμό 2 ρίχτερ!

Η Ναπολι θα έχει την ευκαιρία στο ματς στην έδρα της Ουντινέζε να “κλειδώσει” μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την επιστροφή της -για τρίτη φορά- στην κορυφή της Serie A, 30 χρόνια μετά τον τίτλο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του εντός έδρας ματς με την Σαλερνιτάνα, δρόμοι της Νάπολη είχαν κατακλυστεί από τους οπαδούς των “παρτενοπέι”, περιμένοντας να κάνουν φιέστα όταν θα τελείωνε ο αγώνα.

Ο Ολιβέρα στο 62’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Ντιά στο 84′ να… παγώνει το “Ντιέγκο Μαραντόμα”, κάνοντας το 1-1 (η Νάπολι ήθελε μόνο νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο).

Το γκολ του Ολιβέρα όμως φαίνεται ότι προκάλεσε κάτι σπάνιο. Οι πανηγυρισμοί των Ναπολιτάνων ήταν τόσο έντονοι που έκαναν “σεισμό” 2 ρίχτερ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται και από τα ιταλικά ΜΜΕ, οι ερευνητές του Τμήματος Κατασκευών Μηχανικής και Αρχιτεκτονικής (Dist) του Πανεπιστημίου Federico II της Νάπολη κατέγραψαν μια βοή (από τις ιαχές και τα χοροπηδητά) τη στιγμή του 1-0 των “παρτενοπέι” που θα μπορούσε να έχει ένας σεισμός 2 ρίχτερ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.