ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σέρχιο Ράμος: Έπιασε από τον λαιμό τον Αλεχάντρο Παρέδες – Μια βδομάδα πριν ήταν συμπαίκτες στην Παρί (βίντεο)

Οι παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια

Σέρχιο Ράμος: Έπιασε από τον λαιμό τον Αλεχάντρο Παρέδες – Μια βδομάδα πριν ήταν συμπαίκτες στην Παρί (βίντεο)

Το Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε υποσχόμενο μεγάλες μάχες στην κούρσα για την κορυφή, κάτι που φάνηκε από την πρώτη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής, ειδικά στα παιχνίδια ανάμεσα σε δυνατούς αντιπάλους όπως αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Γιουβέντους.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της βραδιάς ήταν μια σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στα μισά του πρώτου μέρους, με τον Σέρχιο Ράμος να πέφτει αμέσως πάνω στον Λεάντρο Παρέδες, σπρώχνοντάς τον βάζοντας τα χέρια του στο σώμα του αλλά και στον λαιμό του.

Για Σέρχιο Ράμος αυτή είναι μια συνηθισμένη εξέλιξη, αλλά το… αστείο της υπόθεσης είναι πως οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν συμπαίκτες μέχρι και τις 31 Αυγούστου όταν ο Αργεντινός δόθηκε δανεικός από τους πρωταθλητές Γαλλίας στη «Γηραιά Κυρία».

Το συμβάν δεν διέφυγε της προσοχής των φιλάθλων, που το διασκέδασαν στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Riyas_CL/status/1567262205103542277?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1567262205103542277%7Ctwgr%5Eddc886834e2aebf5f5155cfeda2c7b80a67778b9%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1281695%2Fo-serhio-ramos-epiase-apo-ton-laimo-ton-paredes-mia-vdomada-prin-itan-subaiktes-stin-pari-deite-video%2F

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.