ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σέρχιο Ρίκο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (βίντεο)

Ο έμπειρος κίπερ είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν έπεσε από το άλογο που ίππευε και κτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Σέρχιο Ρίκο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (βίντεο)

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες η περιπέτεια της υγείας του 29χρονου τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν Σέρχιο Ρίκο, έλαβε τέλος, παίρνοντας εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο έμπειρος κίπερ είχε ένα τρομερό ατύχημα στις 28 Μαίου, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή, όταν έπεσε από το άλογο που ίππευε και κτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Έκτοτε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Virgen del Rocio στη Σεβίλλη έχοντας υποβληθεί σε μια σειρά από ιατρικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών και του εγκεφαλικού τραύματος.

«Καλημέρα σε όλους», είπε ο Ρίκο φεύγοντας από το νοσοκομείο. «Νιώθω αρκετά καλά. Είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε μερικούς μήνες γαλήνης και ησυχίας, για να συνεχίσω να είμαι καλά στο σπίτι. Ήθελα να πω λίγα λόγια για να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου για τον σεβασμό τους. Ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ποδοσφαίρου που μου έστειλε μηνύματα συμπαράστασης.

Όλοι όσοι σταμάτησαν για ένα λεπτό για να με στηρίξουν. Τους ευχαριστώ. Επίσης, φυσικά, στο Hospital Virgen del Rocio, που είναι επαγγελματίες υψηλών προδιαγραφών. Αισθάνομαι πολύ συναισθηματικά ευάλωτος (αρχίζει να κλαίει). Ευχαριστώ πάνω απ’ όλα τη γυναίκα μου, η οποία περνούσε σχεδόν 20 ώρες την ημέρα μαζί μου. Την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ (στο νοσοκομείο) οι Biris (οπαδοί της Σεβίλλης) ήρθαν να με δουν. Είμαι ευγνώμων και για αυτό», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.