ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Σε άσχημη κατάσταση ο Σπαλέτι (φώτο)

Η σορός του Σέρβου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Καπιτώλιο της Ρώμης

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του – Σε άσχημη κατάσταση ο Σπαλέτι (φώτο)

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε η σορός του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στο Καπιτώλιο, ο οποίος δεν είναι πια στην ζωή αφού νικήθηκε έπειτα από μεγάλη μάχη λευχαιμία.

Η σορός του Σέρβου έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Καπιτώλιο της Ρώμης, πόλη, στην οποία ζουν η γυναίκα και τα παιδιά του Μιχαΐλοβιτς με σκοπό φίλοι, συγγενείς και άνθρωποι που τον αγαπούσαν να δώσουν το «παρών».

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν ανάμεσα τους και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος ήταν… ράκος καθώς με τον Σέρβο προπονητή τους συνέδεε μια φιλία χρόνων.

Στο φέρετρο έχουν τοποθετηθεί στεφάνια με λουλούδια από Λάτσιο και Ρόμα καθώς και κασκόλ από την Τορίνο και την Μπολόνια.

Μάλιστα, απόψε στην Μπολόνια (20:45) στη Βασιλική του Σάντο Στέφανο έχει διοργανωθεί αγρυπνία για φόρο τιμής στον Μιχαΐλοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κηδεία του Μιχαΐλοβιτς θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα στις 11 στη Ρώμη στη βασιλική Santa Maria degli Angeli e dei Martiri στην Piazza Esedra.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.