Σοκ στη Bundesliga: Ο Μποέτιους της Χέρτα διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις

Ο Μποέτιους είναι ο τέταρτος παίκτης του πρωταθλήματος στη Γερμανία που διαπιστώνεται με όγκο στους όρχεις

Σοκ στη Bundesliga: Ο Μποέτιους της Χέρτα διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις

Η Χέρτα Βερολίνου ανακοίνωσε πως ο Ζαν-Πολ Μποέτιους διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις και θα απουσιάσει από τη δράση για αδιευκρίνιστο διάστημα.

Ο 28χρονος Ολλανδός εξτρέμ, ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα στην ομάδα του Βερολίνου, υποβλήθηκε την Τετάρτη (21/9) σε ουρολογική εξέταση, από την οποία ανακαλύφθηκε πως έχει όγκο στους όρχεις.

Η διάγνωση για τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό έγινε στη διάρκεια τσεκ απ ρουτίνας και πλέον ο 28χρονος θα υποβληθεί αύριο (23/9) σε επέμβαση.

«Στη διάρκεια ουρολογικού ελέγχου την Τετάρτη διαγνώστηκε ένας όγκος στον όρχι» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος της γερμανικής πρωτεύουσας.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που έχει να διαχειριστεί η ομάδα του Βερολίνου, αφού προ μηνών είχε διαγνωστεί με όγκο στα γεννητικά όργανα και ο Μάρκο Ρίχτερ, ενώ με όγκο σε όρχι διαγνώστηκε μέσα στο καλοκαίρι και ο Σεμπαστιάν Αλέ της Ντόρτμουντ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και στη συνέχεια σε χημειοθεραπεία, καθώς οι ιστολογικές εξετάσεις που έγιναν έδειξαν ότι ήταν κακοήθης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όσο σκληρή κι αν είναι αυτή η είδηση μόλις την ακούς για πρώτη φορά, είμαστε γεμάτοι ελπίδα ότι ο Ζαν-Πολ θα μπορέσει να αναρρώσει και να επιστρέψει σε μας το συντομότερο δυνατό» δήλωσε σχετικά ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, και συμπλήρωσε: «Θα λάβει την πλήρη στήριξή μας, έως ότου επιστρέψει. Η οικογένεια της Χέρτα βρίσκεται στο πλευρό του και του εύχεται τα καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.