ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σπουδαία μεταγραφή για Ο.Βλαχοδήμο: Συμφώνησε προφορικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του «Sky Sports»

Σπουδαία μεταγραφή για Ο.Βλαχοδήμο: Συμφώνησε προφορικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού οι δύο πλευρές έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία. 

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο δημοσιογράφος Φλόριαν Πλάτενμπεργκ στην γερμανική «έκδοση» του «Sky Sports».

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, ο πρώην πορτιέρο του Παναθηναϊκού έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο πέντε ετών, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι Βρετανοί είναι έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πείσουν την Μπενφίκα να τον αποδεσμεύσει, καθώς ο Έρικ Τεν Χάαχ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον διεθνή άσο.

Πάντως, όπως σημειώνεται, μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση, καθώς στην… κούρσα για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Αντρέ Ονάνα, βρίσκεται και ο Αλτάι Μπαγιντίρ, της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος προ ημερών είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις στην Αθήνα για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.