Στην εντατική Αργεντινός ποδοσφαιριστής μετά από σοβαρό τροχαίο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ανησυχία επικρατεί στην Αργεντινή για την κατάσταση της υγείας του Λουίς «Πούλγκα» Ροντρίγκες

Στην εντατική Αργεντινός ποδοσφαιριστής μετά από σοβαρό τροχαίο – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο Λουίς Μιγκέλ Ροντρίγκες, γνωστός κι ως Πούλγκα βρίσκεται στην εντατική, μετά από σοβαρό τροχαίο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Σέντραλ Κόρντομπα επέστρεψε από την πόλη Τουκουμάν, όταν για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Το όχημα αναποδογύρισε και κατέληξε σε ένα χωράφι, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο Πούλγκα Ροντρίγκες αποκόμισε θρόμβο στο κεφάλι και κατάγματα στο ζυγωματικό και τον θώρακα.

Ο 38χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην εντατική και δίνει μάχη για τη ζωή του, με τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ροντρίγκες έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της πατρίδας του (βλ. Νιούελς, Χιμνάσια, Κολόν, Τουκουμάν), ενώ το 2009 πραγματοποίησε τη μοναδική του συμμετοχή με την εθνική Αργεντινή. Ο αείμνηστος, Ντιέγκο Μαραντόνα τον είχε καλέσει σε ένα φιλικό με αντίπαλο την Γκάνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.