ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο «ραντάρ» της Γιουβέντους ο Τ.Μπακασέτας

Ιταλικές «σειρήνες» για τον Τ.Μπακασέτα

Στο «ραντάρ» της Γιουβέντους ο Τ.Μπακασέτας
Ιταλικά ΜΜΕ ισχυρίζονται πως η Γιουβέντους εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτας  ενώ η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.
Οι μνηστήρες φαίνεται πως αυξάνονται για τον Έλληνα διεθνή μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας και την Τραμπζονσπόρ.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα που «παίζουν» και στα τουρκικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους έχει μπει στο… κόλπο για την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως η Φιορεντίνα είναι έτοιμη να προσφέρει στην τουρκική ομάδα 9 εκατ. ευρώ, προκειμένου να γίνει δικός της ο Τάσος Μπακασέτας.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.