ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Στον Καρίμ Μπενζεμά η Χρυσή Μπάλα για το 2022 (φωτό-βίντεο)

Ο Γάλλος σημείωσε συνολικά 44 γκολ και 15 ασίστ σε 46 συμμετοχές

Στον Καρίμ Μπενζεμά η Χρυσή Μπάλα για το 2022 (φωτό-βίντεο)

Σε μια λαμπερή βραδιά που διεξήχθη στο Παρίσι, ο Καρίμ Μπενζεμά κατέκτησε επιτέλους την πρώτη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

Σφραγίζοντας έτσι την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, κατακτώντας το Champions League και το ισπανικό πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...

Ο Μπενζεμά αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πορεία της για την κατάκτηση του Champions League (14ου στην ιστορία του συλλόγου), του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά και του Σούπερ Καπ.

Ασταμάτητος σε όλες τις διοργανώσεις, ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε συνολικά 44 γκολ και 15 ασίστ σε 46 συμμετοχές, ενώ στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση κατάφερε να σκοράρει 15 φορές σε 12 αγώνες, λαμβάνοντας και το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στο τουρνουά.

Σημειώνεται ότι ο τελευταίος Γάλλος ποδοσφαιριστής που κέρδισε το βραβείο, ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν το 1998, έπειτα από μία… ονειρική σεζόν με την Γιουβέντους και την εθνική Γαλλίας, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο εκείνο το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.