ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στους «16» του Champions League η Τσέλσι

Οι Λονδρέζοι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των ομίλων

Στους «16» του Champions League η Τσέλσι

Η Τσέλσι πέρασε νικφόρα με 2-1 από την Αυστρία επί της Σάλτσμπουργκ, «σφραγίζοντας» και μαθηματικά την πρόκριση από τον όμιλο.

Παράλληλα, «ζωντανή» στο παιχνίδι για το δεύτερο «εισιτήριο» του 7ου γκρουπ έμεινε η Σεβίλλη.

Οι «μπλε» του Γκρέιαμ Πότερ επικράτησαν με 2-1 στην Αυστρία επί της Σάλτσμπουργκ, η οποία παρά την ήττα της εξακολουθεί να διεκδικεί με αξιώσεις την 2η θέση που οδηγεί στους «16» του θεσμού.

Στο 23′ και στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία η Τσέλσι άνοιξε το σκορ χάρη σε σουτ του Κόβασιτς από το ύψος της περιοχής. Ομπαμεγιάνγκ και Χάβερτς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους.

Στο 49′ η Σάλτσμπουργκ έφυγε στην κόντρα, ο Βέμπερ σέντραρε και ο Ανταμού από κοντά πλάσαρε για το 1-1. Η Τσέλσι πίεσε για το δεύτερο γκολ στη συνέχεια, έφτασε κοντά με Ομπαμεγιάνγκ και Πούλισικ και το βρήκε τελικά στο 64′ χάρη σε υπέροχο σουτ του Χάβερτς στο 64′.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι Λονδρέζοι είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσουν και την πρωτιά του 5ου ομίλου, αρκεί στο ματς που ακολουθεί στο Ζάγκρεμπ, η γηπεδούχος Ντιναμό να μη νικήσει τη Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.