ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα δύο δευτερόλεπτα της απόλυτης σιωπής στην Αργεντινή πριν το τελευταίο πέναλτι για την κούπα του Μουντιάλ

Το πέναλτι του Μοντιέλ ακολούθησε μια εθνική κραυγή και στη συνέχεια οι δρόμοι πλημμύρισαν από Αργεντίνους

Τα δύο δευτερόλεπτα της απόλυτης σιωπής στην Αργεντινή πριν το τελευταίο πέναλτι για την κούπα του Μουντιάλ

Η Αργεντινή εδώ και δύο ημέρες ζει μοναδικές στιγμές καθώς η ομάδα του Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τον τίτλο του Μουντιάλ 2022 στα γήπεδα του Κατάρ μετά από 36 χρόνια και τον αντίστοιχο τίτλο που είχε κερδίσει τότε η ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Το πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στη Γαλλία φαίνεται στο βίντεο που έχει καταγράψει ποδηλάτης ο οποίος έκανε βόλτα στο Μπουένος Άιρες την ώρα που ο Γκονζάλο Μοντιέλ βρέθηκε στα 11 βήματα απέναντι από τον Ούγκο Γιορίς.

Για δύο δευτερόλεπτα στο βίντεο δεν ακούγεται τίποτα αλλά όταν ο Μοντιέλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα τότε ακολουθεί χαμός.

Αρχικά ακούγεται μια τεράστια συλλογική κραυγή και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα οι δρόμοι πλημμύρισαν από οπαδούς της Αργεντινής που πανηγύριζαν για τον τίτλο.

Δείτε το βίντεο:

Οι Αργεντινοί από την στιγμή που ο Πολωνός διαιτητής του τελικού, Σίμον Μαρτσίνιακ, σφύριξε τη λήξη μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν σταματήσει να πανηγυρίζουν, με συγκλονιστικά βίντεο να ανεβαίνουν στα social media, όπως αυτό στο Μπουένος Άιρες, με έναν ηλικιωμένο άντρα να σηκώνεται στα χέρια από τους συμπατριώτες του μαζί με το αναπηρικό του καροτσάκι!

Συγκίνηση προκαλεί και το βίντεο που δείχνει οπαδούς να χαρίζουν μια φανέλα της Εθνικής Αργεντινής σε έναν άστεγο, ο οποίος κλαίει από τη χαρά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.