ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τελικός Conference League: Η προειδοποίηση της UEFA σε όσους έχουν μπλε εισιτήριο – Ποια ακυρώνονται

Έλληνες φίλαθλοι είδαν τα εισιτήριά τους να ακυρώνονται λίγες ώρες πριν τον τελικό

Τελικός Conference League: Η προειδοποίηση της UEFA σε όσους έχουν μπλε εισιτήριο – Ποια ακυρώνονται

Λίγες ώρες έμειναν για τη διεξαγωγή του τελικού του UEFA Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, με την UEFA να προειδοποιεί όσους έχουν μπλε εισιτήριο.

Πιο συγκεκριμένα, δίνει οδηγίες για την προσέλευση των φιλάθλων στην ΑΕΚ Arena και υπογραμμίζει ότι όσοι έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήριο, θα πρέπει να φορούν είτε ρουχισμό της Φιορεντίνα, είτε ουδέτερο.

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας», αναφέρει.

Μάλιστα, περίπου επτά ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού, υπάρχουν μαρτυρίες από Έλληνες φιλάθλους, πως είδαν τα εισιτήριά τους να ακυρώνονται από την εφαρμογή στο κινητό τους.

Κάποιοι από αυτούς έχουν λάβει email που αναφέρει ότι θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ακύρωση αφορά εισιτήρια τα οποία δεν έχουν αγοραστεί από τους επίσημους φορείς, δηλαδή, την UEFA, τον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, αλλά από τις λεγόμενες δευτερογενείς αγορές, όπως για παράδειγμα πλατφόρμες μεταπώλησης εισιτηρίων κτλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.