ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τελικός Conference League: Β.Μαρινάκης: «Μας λείπει το ευρωπαϊκό» – Φιορεντίνα: «Έχουμε άγχος γιατί χάσαμε πέρυσι»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν γεμίσει όλο τον Πειραιά

Τελικός Conference League: Β.Μαρινάκης: «Μας λείπει το ευρωπαϊκό» – Φιορεντίνα: «Έχουμε άγχος γιατί χάσαμε πέρυσι»

Χιλιάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήρια για τον τελικό του Conference με την Φιορεντίνα έχουν ξεχυθεί στους δρόμους την ίδια στιγμή που το γήπεδο γεμίζει και οι παίχτες έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την προπόνησή τους.

Η ώρα για τον τελικό του Conference League, τον οποίο θα φιλοξενήσει η Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη ιταλική Φιορεντίνα, για να κατακτήσει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία ποδοσφαιρικής ομάδας από την Ελλάδα έφτασε κάτι που δήλωσε και ο ίδιος ο Β.Μαρινάκης:

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε την πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και πόσο λείπει από τον Ολυμπιακό ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

“Θέλουμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα των οπαδών. Μπαίνουμε στη χρονιά των 100 χρόνων μας και το μόνο τρόπαιο που λείπει είναι ένα ευρωπαϊκό. Όταν ήμουν μικρός και βρισκόμουν με τον πατέρα μου στο εξωτερικό, έλεγα ότι μία μέρα ο Ολυμπιακός θα φτάσει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και ήρθε η στιγμή που συνέβη.

Το σημείο-“κλειδί” για να φτάσουμε εδώ ήταν η πρόσληψη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Φέραμε έναν καταξιωμένο προπονητή, ο οποίος πέρυσι πήγε με τη Σεβίλλη στον τελικό και κατέκτησε το τρόπαιο και θα είναι μαζί μας και στη συνέχεια. Ο προπονητής και οι παίκτες έκαναν σπουδαία πράγματα, πήραν δύσκολες προκρίσεις και ο Ολυμπιακός πανάξια βρίσκεται στον τελικό του Conference League”.

Από την άλλη οι Ιταλοί αναφέρουν: “Έχουμε άγχος, γιατί χάσαμε πέρυσι τον τελικό στο τελευταίο λεπτό, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, επιστρέψαμε και είμαστε ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση” αλλά στο βίντεο τους δείχνουν να θέλουν να “αλώσουν” την ΑΘήνα.


Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα έφτασαν στην Opap Arena και γεμίζουν το γήπεδο.

Την ίδια στιγμή η Πλατεία Κοράη, Μαρίνα Ζέας (κοινόχρηστος χώρος επί της Ακτής Μουτσοπούλου διαγωνίως έναντι του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά), η πλατεία Γεωργίου Γεννηματά Καμίνια, ο πεζόδρομος της Αμοργού και Αγ. Ελευθερίου και η πλατεία Ηρώων στο Πέραμα είναι τα σημεία που θα παρακολουθήσουν σε watch party οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον μεγάλο τελικό του UEFA Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη σχεδόν γεμίσει όλα τα σημεία προβολής.

Οι εντεκάδες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.