Τελικός Europa League: Οπαδοί της Ρόμα προπηλάκισαν τον διαιτητή στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης (φωτο-βίντεο)

Ο Άντονι Τέιλορ φυγαδεύτηκε από τους άνδρες της ασφάλειας

Τελικός Europa League: Οπαδοί της Ρόμα προπηλάκισαν τον διαιτητή στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης (φωτο-βίντεο)

Αντιμέτωπος με την οργή των οπαδών της Ρόμα βρέθηκε ο διαιτητής του τελικού του Europa League.

Ο Άντονι Τέιλορ, που διεύθυνε τον αγώνα των Ρωμαίων με τη Σεβίλη (με τους Ισπανούς να κατακτούν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι), πέτυχε μερικές εκατοντάδες οπαδούς των Ρωμαίων στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, τη στιγμή που περνούσε τον έλεγχο για μπει στο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Μόλις έγινε αντιληπτός, οι Ιταλοί οπαδοί άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν και ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, ενώ κάποιοι του πέταξαν νερά και καφέδες.

Ο διεθνής διαιτητής φυγαδεύτηκε άρον – άρον από τους άνδρες ασφαλείας, οι οποίοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν το οργισμένο πλήθος. Τέιλορ Τέιλορ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.