ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Θράσος από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ντιναμό: «Η ΑΕΚ επιτέθηκε στην ομάδα μας και αρνείται το χέρι συμφιλίωσης»

Ήθελε να γευματίσουν οι δύο ομάδες μετά την δολοφονική επίθεση των Κροατών νεοναζί χούλιγκαν

Θράσος από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ντιναμό: «Η ΑΕΚ επιτέθηκε στην ομάδα μας και αρνείται το χέρι συμφιλίωσης»

Επίθεση στην ΑΕΚ εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντιναμό, Μάρκο Μπόσνιρ, ο οποίος μιλώντας στην κροατική ιστοσελίδα, «sportklub.n1info.hr» υποστήριξε πως η Ένωση αρνείται το χέρι συμφιλίωσης που έχει απλώσει η ομάδα του Ζάγκρεμπ.

«Οι συνθήκες για αυτόν τον αγώνα είναι κάπως διαφορετικές, αλλά η ομάδα είναι γεμάτη επαγγελματίες και έμπειρους παίκτες», είπε αρχικά ο Μπόσνιρ και πρόσθεσε: «Ίσως δεν περίμεναν τέτοια κατάσταση, αλλά έζησαν πολλές παρόμοιες. Το κλίμα στην Ντιναμό είναι καλό, χθες έγινε η τελευταία επίσημη προπόνηση. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι».

Στη συνέχεια έσπευσε να προκαλέσει και να επιτεθεί στην ομάδα της ΑΕΚ.

«Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ειρηνικά. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το περιστατικό στην Αθήνα άφησε μεγάλο στίγμα σε όλους και ότι είναι ένα μήνυμα προς όλους να μην ξαναγίνουν τέτοια πράγματα.

Δυστυχώς, η ΑΕΚ αποφάσισε να επιτεθεί στην Ντιναμό, αρνείται το χέρι της συμφιλίωσης και το είδος της συνεργασίας. Παραμένουμε πιστοί στην ιστορία μας, την οποία απέρριψε και η UEFA, μένουν στο πλευρό τους. Καλέσαμε την ΑΕΚ και την αντιπροσωπεία της σε επίσημο γεύμα, αρνήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γίνονται επίσημα πράγματα που σχετίζονται με το ματς, αλλά δεν πάει πέρα ​​από αυτό. Θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην Αθήνα, αλλά αρνήθηκαν», είπε ακόμη ο Μπόσνιρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.