ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρήνος στην Κολομβία: «Έφυγε» από τη ζωή 22χρονος ποδοσφαιριστής – «Έσβησε» στην προπόνηση

Συγκλονισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα στην Κολομβία, από τον θάνατο του Αντρές Μπαλάντα

Θρήνος στην Κολομβία: «Έφυγε» από τη ζωή 22χρονος ποδοσφαιριστής – «Έσβησε» στην προπόνηση

Σοκ στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αντρές Μπαλάντα. Ο 22χρονος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια προπόνησης της Ατλέτικο Τουκουμάν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Μπαλάντα ένιωσε αδιαθεσία λίγο μετά την έναρξη της προπόνησης και έπεσε στο έδαφος. Αμέσως έγιναν προσπάθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να τον επαναφέρουν, ενώ μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί πάλεψαν επί 40 λεπτά να τον επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στην Κολομβία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπαλάντα ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντεπορτίβο Κάλι και το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Ατλέτικο Τουκουμάν. Ήταν διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κολομβίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.