ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το 25χρονο μοντέλο που ξετρέλανε το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης Τζουντ Μπέλιγχαμ (φώτο)

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μένουν πλέον στο σπίτι του Μπέλιγχαμ στη Μαδρίτη

Το 25χρονο μοντέλο που ξετρέλανε το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης Τζουντ Μπέλιγχαμ (φώτο)

O Τζουν Μπέλιγχαμ με γκολ του έκρινε το El Clasico τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στη Ρεάλ και στη Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής σκόραρε στις καθυστερήσεις και χάρισε τη νίκη (3-2) στη Ρεάλ η οποία είναι πλέον στο +11 από την Μπαρτσελόνα και αγκαλιά με την κούπα έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Μπέλιγχαμ είναι το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, φοράει το Νο5 του Ζινεντίν Ζιντάν, και όλοι περιμένουν να λάμψει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας όπου θα φιλοξενηθεί το Euro.

Ο Άγγλος είναι σε εξαιρετική κατάσταση αυτή τη σεζόν και όπως γράφουν τα ΜΜΕ στην χώρα του είναι και τρελά ερωτευμένος. Ο 20χρονος είναι σε σχέση με την 25χρονη Λάουρα Σέλια Βαλκ, που είναι μοντέλο από την Ολλανδία.

Η κοπέλα είναι γνωστή στη χώρα της για τις διαφημίσεις ειδικά με εσώρουχα. Έχει ως έδρα της το Παρίσι όπου συμμετέχει και σε επιδείξης μόδας ενώ είναι πρόεδρος σε εταιρεία συμβούλων διαχείρισης social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από λίγες ημέρες εθεάθη στο  «The Madrid EDITION», πολυτελές ξενοδοχείο της Μαδρίτης και φούντωσαν τα σενάρια για σχέση της με τον Τζουντ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μένει πλέον στο σπίτι του Μπέλιγχαμ στη Μαδρίτη και μένει να δούμε εάν θα κάνει σύντομα την εμφάνισή της και στο γήπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.