ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα εξετάζει η Μπαρτσελόνα

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξετάζουν το σενάριο η ομάδα να συμμετέχει σε διασυλλογική διοργάνωση εκτός Ευρώπης

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ισπανικό πρωτάθλημα εξετάζει η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει ένα plan B, σε περίπτωση που τιμωρηθεί από τις ισπανικές αρχές και από την UEFA για την υπόθεση με τις πληρωμές στον αρχιδιαιτητή.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας Sport, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι αισιόδοξη για την περίφημη υπόθεση «Νεγκρέιρα», που αφορά τις πληρωμές που έκαναν στον πρώην αρχιδιαιτητή, ωστόσο οι Καταλανοί προετοιμάζονται και για το κακό σενάριο.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα εξετάζουν το σενάριο η ομάδα να συμμετέχει σε διασυλλογική διοργάνωση εκτός Ευρώπης, πιθανότατα στην Ασία, αν υπάρξει τιμωρία από την UEFA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι έχει εξεταστεί από τους «μπλαουγκράνα» ακόμα και το ενδεχόμενο να φύγει η Μπαρτσελόνα από το ισπανικό πρωτάθλημα και να πάει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν τιμωρηθεί στην Ισπανία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.