ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τον Ζίγες της Τσέλσι «έβαλε στο μάτι» η Αλ Νασρ

Η διοίκηση είναι έτοιμη να ικανοποιήσει οικονομικά τον Μαροκινό επιθετικό

Τον Ζίγες της Τσέλσι «έβαλε στο μάτι» η Αλ Νασρ

Ο Χακίμ Ζίγες, είναι ο νέος «ευρωπαϊκός αστέρας», που ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η διοίκηση της Αλ Νασρ, είναι έτοιμη να ικανοποιήσει οικονομικά τον Μαροκινό επιθετικό, ο οποίος εξετάζει σοβαρά αυτήν την πρόταση.

Η αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ήταν αρκετά περίπλοκη για τον έμπειρο άσο, η μεταγραφή του οποίου από την Τσέλσι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έγινε για ένα τυπικό λάθος τις τελευταίες ώρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Έτσι, ο 30χρονος επιθετικός, έμεινε στους Λονδρέζους, όπου δεν κατάφερε να πείσει τους Τούχελ και Πότερ για μία θέση στην 11άδα, με αποτέλεσμα να παίξει σε 23 ματς, εκ των οποίων σε μόλις οκτώ ως βασικός.

Οι διοικούντες την Αλ Νασρ, θέλουν να… εκμεταλλευθούν την διαμορφωθείσα κατάσταση και είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα μεγάλο συμβόλαιο στον Μαροκινό άσο, ο οποίος φέρεται να εξετάζει σοβαρά την ιδέα να φύγει από την Ευρώπη για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Και ειδικά, από τη, στιγμή που στην Αλ Νασρ, αγωνίζεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.