ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τότεναμ: Απόφαση για μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων παικτών

Μετά από συμφωνία Κόντε – διοίκησης

Τότεναμ: Απόφαση για μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων παικτών

Μετά από συμφωνία του Αντόνιο Κόντε και της διοίκησης, η Τότεναμ θα προχωράει μόνο σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού!

Στα σπιρούνια θεωρούν πως με την πανδημία να βρίσκεται σε εξέλιξη και αποκτώντας πλήρως εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές πως μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο διασποράς εντός της ομάδας αλλά και να μειώσουν τους απόντες ανά αγώνα.

Την ίδια ώρα, με αυτόν τον τρόπο ο Κόντε θα έχει διαθέσιμο κάθε ποδοσφαιριστή του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού υπάρχουν χώρες που δεν επιτρέπουν σε ανεμβολίαστους ανθρώπους να εισέλθουν σε αυτή. Κάτι που φυσικά «πιάνει» και τους αθλητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Λονδρέζοι έχουν προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις ως τώρα, κάνοντας δικούς τους τους Ριτσάρλισον, Μπισουμά, Σπενς, Φόρστερ, Λανγκλέ και Πέρισιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.