ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Τουρκία: «Μπλόκο» στους φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ μετά τα συνθήματα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν

«Ψέματα, εξαπάτηση, έχουν περάσει 20 χρόνια, παραιτηθείτε!» φώναζαν οι οπαδοί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης

Τουρκία: «Μπλόκο» στους φιλάθλους της Φενερμπαχτσέ μετά τα συνθήματα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έκαναν το… λάθος να φωνάξουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να αναγκαστεί να παίξει χωρίς κόσμο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καϊσερισπόρ.

«Ψέματα, εξαπάτηση, έχουν περάσει 20 χρόνια, παραιτηθείτε!» φώναζαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Κόνιασπορ, επικρίνοντας την κυβέρνηση μετά τον καταστροφικό σεισμό στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι τουρκικές αρχές φαίνεται ότι πήραν τα…. μέτρα τους, καθώς ανακοίνωσαν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα ταξιδέψει στο εκτός έδρας της αγώνα με την Καϊσερισπόρ χωρίς τους φιλάθλους της.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

Η Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι δεύτερη στη βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος, πίσω από τη Γαλατασαράι, κατήγγειλε με ανακοίνωσή της μια «απαράδεκτη» απόφαση, καλώντας τις αρχές να την αναθεωρήσουν.

Η τουρκική κυβέρνηση δέχεται σφοδρή κριτική για τον αργό ρυθμό παροχής βοήθειας κατά τις πρώτες ημέρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, ο οποίος σκότωσε περισσότερους από 44.000 ανθρώπους στο νότιο και νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Την Κυριακή, οπαδοί της Μπεσίκτας, ενός άλλου μεγάλου συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη, ζήτησαν επίσης την παραίτηση της κυβέρνησης με συνθήματα από τις κερκίδες.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε χθες συγγνώμη από τους κατοίκους της επαρχίας Αντίγιαμαν (νοτιοανατολικά), μίας από τις πλέον πληγείσες τουρκικές επαρχίες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, αποδίδοντας τις καθυστερήσεις στην άφιξη βοήθειας στην «κακαταστροφικότητα των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.