ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τουρκία: Συμπλοκή οπαδών σε τρένο – Σκηνές τρόμου με άνανδρες επιθέσεις (βίντεο)

Την απόλυτη τρομοκρατία βίωσαν τρείς φίλοι της Τράμπζονσπορ, που ξυλοκοπήθηκαν από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Τουρκία: Συμπλοκή οπαδών σε τρένο – Σκηνές τρόμου με άνανδρες επιθέσεις (βίντεο)

Σκηνές τρομοκρατίας και φόβου βίωσαν τρεις φίλαθλοι της τουρκικής ομάδας Τράμπζονσπορ, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με δεκάδες οπαδούς άλλης ομάδας, μέσα σε τρένο.

Οι τρεις φίλοι των νέων πρωταθλητών Τουρκίας εισήλθαν στο βαγόνι διστακτικά και είδαν πάνω από 20 άτομα να τους επιτίθενται, επειδή ένας από αυτούς φορούσε τη φανέλα της ομάδας του Μπακασέτα και του Σιώπη.

Και αφού ξυλοκοπήθηκαν αρχικώς, όπως θα δείτε και στο εν λόγω βίντεο, κατάφεραν τελικά να ξεφύγουν μετά από λίγα λεπτά, χωρίς όμως να τους αφήσουν να πάρουν το τρένο, όπως σκόπευαν.

Ευτυχώς για τους ίδιους, δεν αποκόμισαν κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.