ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραυματισμός Γκάβι: Η FIFA θα αποζημιώνει την Μπαρτσελόνα με 20 χιλ. ευρώ για κάθε ημέρα απουσίας του

Ο μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 8-9 μήνες

Τραυματισμός Γκάβι: Η FIFA θα αποζημιώνει την Μπαρτσελόνα με 20 χιλ. ευρώ για κάθε ημέρα απουσίας του

Η ατυχία χτύπησε την… πόρτα του Γκάβι, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Γεωργία και να γίνεται στη συνέχεια γνωστό πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο.

Αυτό σημαίνει πως ο Γκάβι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 8-9 μήνες, χάνοντας όλη τη σεζόν, όπως και το Euro 2024 αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Μπαρτσελόνα θα χάσει έναν κομβικό ποδοσφαιριστή της για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά θα αποζημιωθεί από την FIFA.

Συγκεκριμένα, η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα αποζημιώνει τους «μπλαουγκράνα» με το ποσό των 20.548 ευρώ για κάθε ημέρα απουσίας του 19χρονου από τους αγωνιστικούς χώρους. Και με έναν πρόχειρο απολογισμό, μπορεί κανείς να αντιληφθεί πως οι Καταλανοί θα βάλουν πάνω από 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία τους.

Βέβαια, προφανώς και θα προτιμούσαν να μην είχε συμβεί ποτέ ο εν λόγω τραυματισμός στον Γκάβι, αλλά και η FIFA πρέπει κάπως να πληρώσει το τίμημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.