ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρομερή ενέργεια από τον Κ.Ρονάλντο: Κέρδισε πέναλτι και είπε στον διαιτητή ότι έκανε λάθος (βίντεο)

Πήρε πίσω την απόφασή του ο διαιτητής

Τρομερή ενέργεια από τον Κ.Ρονάλντο: Κέρδισε πέναλτι και είπε στον διαιτητή ότι έκανε λάθος (βίντεο)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μια κίνηση που λίγοι θα περίμεναν στην αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Περσέπολις για την 5η αγωνιστική του Champions League Ασίας.

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Την ώρα που οι παίκτες των φιλοξενούμενων διαμαρτυρόντουσαν έντονα για την απόφαση, ο CR7 πήγε στον ρέφερι και κουνώντας το δάχτυλο του είπε πως έκανε λάθος και δεν υπάρχει παράβαση!

Φυσικά, ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφαση, με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους να αποθεώνουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.