ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τρομερή «γκάφα» οπαδών του Αμβούργου: Μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την άνοδο και η ομάδα δεν ανέβηκε

Η Χάιντενχαϊμ με γκολ στο 93′ και στο 99′ μετέτρεψε το 2-1 σε 2-3 και πήρε αυτή την άνοδο

Τρομερή «γκάφα» οπαδών του Αμβούργου: Μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν την άνοδο και η ομάδα δεν ανέβηκε

Σκηνικό που δεν θα ξεχάσουν ποτέ έζησαν οι οπαδοί του Αμβούργου που βρέθηκαν στο γήπεδο της Σάντχαουζεν, αφού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν τη νίκη και την άνοδο στη Bundesliga, αλλά τελικά η άνοδος χάθηκε επειδή η Χάιντενχαϊμ έκανε τρελή ανατροπή στις καθυστερήσεις του δικού της παιχνιδιού ακριβώς την ίδια ώρα.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από όταν το Αμβούργου υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και από τότε προσπαθεί με κάθε τρόπο για την άνοδο αλλά δεν τα καταφέρνει. Τώρα, όμως, όλοι πίστευαν ότι είχε έρθει η ώρα.

Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Σάντχαουζεν έδινε την άνοδο στο Αμβούργο, αφού την ίδια ώρα η Χάιντενχαϊμ έχανε με 2-1 από την Ρέγκενσμπουργκ. Όλα, όμως, άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά…

Ενώ οι οπαδοί του Αμβούργου είχαν στήσει πάρτι, η Χάιντενχαϊμ με γκολ στο 93′ και στο 99′ μετέτρεψε το 2-1 σε 2-3 και πήρε αυτή την άνοδο!

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.