ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος για τον Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι – Ληστεία στην έπαυλή του με λεία άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ

Το εορταστικό κλίμα μετετράπη σε… θρίλερ

Τρόμος για τον Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι – Ληστεία στην έπαυλή του με λεία άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ

Θύμα ληστείας έπεσε ο Τζακ Γκρίλις της Μάντσεστερ Σίτι, με την οικογένειά του να ζει στιγμές τρόμου στην έπαυλή του στην Αγγλία, την ημέρα των Χριστουγέννων και ενώ ο ίδιος αγωνιζόταν κόντρα στην Έβερτον για την Premier League.

Η αρραβωνιαστικιά του Γκρίλις, Σάσα Άτγουντ, είχε καλέσει στην έπαυλη αξίας 6 εκατομμυρίων ευρώ, τις οικογένειές τους για τα Χριστούγεννα, ώστε να δουν όλοι μαζί και τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον, αλλά το εορταστικό κλίμα μετετράπη σε… θρίλερ, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Μία ομάδα ληστών μπούκαρε στο χώρο και έγινε αντιληπτή από τα σκυλιά του διεθνούς Άγγλου μέσου, ειδοποιώντας την οικογένειά για το γεγονός. Εκείνοι πάτησαν έτσι το συναγερμό για να καλέσουν την αστυνομία και κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο, ώστε να μην συναντηθούν με τους εγκληματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν έτσι στο σημείο, με ένα ελικόπτερο να πετάει πάνω από την έπαυλη του Γκρίλις, αλλά οι ληστές κατάφεραν τελικά να διαφύγουν και μάλιστα με μία λεία αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Πρόκειται κυρίως για κοσμήματα που υπήρχαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.