ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τσέλσι: Κοντά σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τη θέση του προπονητή

2+1 χρόνια το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ποτσετίνο με τους Λονδρέζους

Τσέλσι: Κοντά σε συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για τη θέση του προπονητή

Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Γκρέιαμ Πότερ, του οποίου προσωρινός αντικαταστάτης είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου έχει καταλήξει στη λύση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Οπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, συναντήθηκε ξανά με τον Αργεντινό προπονητή και έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 12 εκατ. ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ποτσετίνο θ’ αναλάβει τους «μπλε» τον Ιούνιο και είναι αυτός που καθορίσει τις αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Ο Αργεντινός δούλεψε για τελευταία φορά στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ την περίοδο 2014-19 ήταν προπονητής της Τότεναμ. Την σεζόν 2013-14 είχε δουλέψει στην Σαουθάμπτον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.