ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τσέλσι: Στις 23:00 λήγει η προθεσμία προσφορών για την αγορά της ομάδας

Σε ποιον θα καταλήξει;

Τσέλσι: Στις 23:00 λήγει η προθεσμία προσφορών για την αγορά της ομάδας

Απόψε στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) έχει οριστεί η λήξη της προθεσμίας για τους πλειοδότες που υποβάλουν προσφορές για να αγοράσουν την Τσέλσι.

Μέχρι και επιχειρηματίες από διαφορετικές ηπείρους, έχουν σχηματίσει απίθανες συμμαχίες για την απόκτηση του συλλόγου της Premier League.

Η Τσέλσι τέθηκε αρχικά προς πώληση από τον ιδιοκτήτη Ρομάν Αμπράμοβιτς μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, πριν επιβληθούν κυρώσεις στον Ρώσο μεγιστάνα από τη βρετανική κυβέρνηση.

Η Raine Group, μια τράπεζα των ΗΠΑ, επιβλέπει τη διαδικασία πώλησης από πριν επιβληθούν κυρώσεις στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο και έχει θέσει ως προθεσμία απόψε τις 23:00 για την υποβολή προσφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Raine θα πάρει μια απόφαση σχετικά με τον προτιμώμενο πλειοδότη και η κυβέρνηση θα παρέμβει μόνο αφού λάβει ικανοποιητικές αποδείξεις ότι ο Αμπράμοβιτς δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.