ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τσίντο Όμπι-Μάρτιν: Ο 15χρονος που σκοράρει στην Κ-16 της Άρσεναλ (φώτο-βίντεο)

Το παιδί θαύμα της Άρσεναλ

Τσίντο Όμπι-Μάρτιν: Ο 15χρονος που σκοράρει στην Κ-16 της Άρσεναλ (φώτο-βίντεο)

Αν και δεν είναι γνωστός σε πολλούς στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο Τσίντο Όμπι-Μάρτιν φαίνεται πως είναι το ανερχόμενο αστέρι της Άρσεναλ.

Πρόκειται για έναν 15χρονο ποδοσφαιριστή που βγάζει το ψωμί του σκοράροντας κατά βούληση με τη φανέλα της Άρσεναλ στα γήπεδα της Αγγλίας. Το τελευταίο του «θύμα» ήταν η Λίβερπουλ.

Ο γεννημένος στις 29/11/2007 επιθετικός των «Κανονιέρηδων» έπαιξε στην Κ-16 και πέτυχε 10 γκολ στο 14-3 επί της Λίβερπουλ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Ο Τσίντο έχει παίξει στην Κ-18 και στην Κ-21 της Άρσεναλ και με την Κ-18 πρόσφατα πέτυχε 3 γκολ απέναντι στη Σαουθάμπτον.

Ανήκει στην Ακαδημία της Άρσεναλ, έχει πάρει υποτροφία από την ομάδα του Λονδίνου και πολλοί βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο Ανρί! Ο 15χρονος είναι μισός Δανός και μισός Νιγηριανός.

Ο πατέρας του είναι από τη Νιγηρία και η μητέρα του από τη Δανία. Έχει παίξει για τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Δανίας και της Αγγλίας σε τουρνουά και οι Άγγλοι δίνουν μάχη για να τον «κλείσουν» για τα «Λιοντάρια».

Με τους Δανούς έχει παίξει στις Κ-16 και Κ-17 και με τους Άγγλους με την Κ-16. Η Άρσεναλ πάντως επενδύει πολλά στον μικρό και ήδη ο Μικέλ Αρτέτα τον έχει καλέσει για προπόνηση στην πρώτη ομάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φέτος έχει ήδη δύο συμμετοχές στο Champions League των Νέων (Youth League) στα παιχνίδια της Άρσεναλ με την Σεβίλλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.