ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τζιμ Ράτκλιφ: «Στόχος να επανέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή»

Σε λίγο καιρό θα έχει την ευθύνη των ποδοσφαιρικών λειτουργιών της ομάδας

Τζιμ Ράτκλιφ: «Στόχος να επανέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή»

Να επανέλθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή είναι ο μεγάλος στόχος του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την είσοδο του προέδρου της INEOS, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, στα διοικητικά με την απόκτηση του 25% των μετοχών του.

Σε λίγο καιρό θα έχει την ευθύνη των ποδοσφαιρικών λειτουργιών της ομάδας και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε ότι η επιθυμία του είναι να ξαναδεί τους «κόκκινους διαβόλους» στην κορυφή της Premier League, αλλά και της Ευρώπης.

«Ως παιδί της περιοχής και ισόβιος υποστηρικτής του συλλόγου, είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπορέσαμε να συμφωνήσουμε με το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναθέτοντάς μας την ευθύνη διαχείρισης των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων του συλλόγου.

Ενώ η εμπορική επιτυχία του συλλόγου εξασφάλιζε ότι υπήρχαν πάντα διαθέσιμα κεφάλαια για την κατάκτηση τροπαίων στο υψηλότερο επίπεδο, αυτή η δυνατότητα δεν έχει “ξεκλειδωθεί” πλήρως τον τελευταίο καιρό.

Θα φέρουμε την παγκόσμια γνώση, την τεχνογνωσία και το ταλέντο από τον ευρύτερο όμιλο INEOS Sport για να βοηθήσουμε στην περαιτέρω βελτίωση του συλλόγου, ενώ παράλληλα θα παράσχουμε κεφάλαια που προορίζονται για μελλοντικές επενδύσεις στο «Ολντ Τράφορντ», είπε ο Τζιμ Ράτκλιφ και συνέχισε:

«Είμαστε εδώ αναγνωρίζοντας τις πολλές πολλές προκλήσεις και πόσο σκληρή δουλειά έχουμε μπροστά μας. θα τις προσεγγίσουμε με αυστηρότητα, επαγγελματισμό και πάθος. Δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε με όλους στον σύλλογο – το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους παίκτες και τους φιλάθλους – για να βοηθήσουμε να προχωρήσει ο σύλλογος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοινή μας φιλοδοξία είναι ξεκάθαρη: όλοι θέλουμε να δούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέφει εκεί που ανήκει, στην κορυφή του αγγλικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.