ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

UEFA: Αυτές είναι οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για τους καλύτερους της χρονιάς

Η εκδήλωση στην οποία θα δωθεί το βραβείο θα γίνει στις 31 Αυγούστου

UEFA: Αυτές είναι οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για τους καλύτερους της χρονιάς

Στη δημοσιότητα έδωσε η UEFA τις τρεις υποψηφιότητες για τα βραβεία του καλύτερου της χρονιάς σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και προπονητών.

Σε αυτή διακρίνεται (σε επίπεδο ποδοσφαιριστών) το όνομα του πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι και των δύο παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, του Κέβιν Ντε Μπρόινε και του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Αντίθετα στους προπονητές, 0ι υποψήφιοι είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι και κάτοχος του Champions League, Πεπ Γκουαρντιόλα, ο φιναλίστ με την Ίντερ Σιμόνε Ιντσάγκι και ο πρωταθλητής Ιταλίας με την Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η εκδήλωση στην οποία θα δωθεί το βραβείο θα γίνει στις 31 Αυγούστου στο Μόντε Κάρλο, εκεί δηλαδή όπου την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των ομίλων του UEFA Champions League, του Europa League και του Europa Conference League.

Να υπενθυμίσουμε πως για το βραβείο αφορά η επίδοση του κάθε υποψηφίου σε ημερολογιακό έτος σε επίπεδο τόσο συλλόγων, όσο και σε εθνικές ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.