ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

UEFA: Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Ε.Χάαλαντ

«Ο Πεπ είναι πιο τρομακτικός από τον πατέρα μου» δήλωσε ο Νορβηγός

UEFA: Κορυφαίος παίκτης της χρονιάς ο Ε.Χάαλαντ

Ο Νορβηγός Έρλινγκ Χάαλαντ και η Ισπανή Αϊτάνα Μπονμάτι αναδείχθηκαν κορυφαίοι (παίκτης και παίκτρια) της σεζόν 2022-23 από την UEFA, στην εκδήλωση που ακολούθησε της κλήρωσης του Champions League στο Μονακό.

Ο 23χρονος επιθετικός και «αρχιτέκτονας» του ιστορικού τρεμπλ (Κύπελλο Αγγλίας, Πρωτάθλημα Αγγλίας, Champions League) που πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, μέτρησε την περυσινή σεζόν 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, κερδίζοντας την κορυφή των προτιμήσεων από τον Βέλγο συμπαίκτη του Κέβιν Ντε Μπρόινε και τον Αργεντινό Λιονέλ Μέσι.

«Νιώθω καλά, πήραμε το τρεμπλ, ζω ώνα όνειρο που είχα από όταν ήμουν μικρός, είναι κάτι ξεχωριστό. Μου δίνει κίνητρο όλο αυτό για να πετύχω περισσότερα. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Έχω κίνητρο να κρατάω καθαρό το μυαλό μου, θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος. Θα κάνω τα πάντα για να έχω και πάλι μια καλή σεζόν. Ο Πεπ είναι πιο τρομακτικός από τον πατέρα μου. Μου αρέσει να μου φωνάζει, προσπαθεί να βγάλει από μέσα μου κάτι που δεν υπάρχει» είπε ο Χάαλαντ μετά τη βράβευση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.