ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαθμολογία UEFA: Η Κροατία πλησιάζει την Ελλάδα μετά τις ισοπαλίες των Άρη και ΠΑΟΚ

Η διαφορά με την Σουηδία παρέμεινε μικρή

Βαθμολογία UEFA: Η Κροατία πλησιάζει την Ελλάδα  μετά τις ισοπαλίες των Άρη και ΠΑΟΚ

Τα ισόπαλα αποτελέσματα του Άρη και του ΠΑΟΚ δεν βοήθησαν την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, με την χώρα μας να βλέπει την Κροατία να την πλησιάζει συνεχώς, σε μια μέτρια ημέρα για τους συλλόγους από την χώρα μας.

Συγκεκριμένα τα δυο ισόπαλα αποτελέσματα του Άρη και του ΠΑΟΚ, είχαν ως αποτλεσμα η Ελλάδα να συγκεντρώσει μόλις 200 πόντους και παράλληλα να φτάνει τους 20525 βαθμούς στην κατάταξη της UEFA.

Ως εκ τούτου η διαφορά με την Σουηδία παρέμεινε μικρή, αφού οι Σκανδιναβοί με τις ήττες των Τζουργκάρντεν, Κάλμαρ και Χάμαρμπι δεν κατάφεραν να συγκεντόρουν κάποιο βαθμό, παραμένωντας στους 20250.

Την ίδια ώρα η Κροατία με τις νίκες των Ριέκα και Όσιγιεκ συγκέντροσε 400 βαθμούς, με την έτερη χώρα που «κηνυγάει» την Ελλάδα να φτάνει στους 20400, μόλις 125 πόντους πιο κάτω σε σχέση με εμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κομβική φυσικά αναμένεται να είναι και η «μάχη» της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, αφού η Ένωση πέραν της πρόκρισης θα κληθεί να αφήσει εκτός συνέχειας μια ομάδα από την Κροατία και να δώσει αρκετά σημαντικούς πόντους στην Ελλάδα, στη μάχη που κάνει να αναρηχηθεί στην βαθμολογία της UEFA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.