ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Παλτό» ο Ρονάλντο λέει στέλεχος της Αλ Νασρ: «Δώσαμε 200 εκατ. και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λέει “Siuuuu”»!

Δε φαίνεται για την ώρα να «γυρίζει» τα χρήματα που έλαβα από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας

«Παλτό» ο Ρονάλντο λέει στέλεχος της Αλ Νασρ: «Δώσαμε 200 εκατ. και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λέει “Siuuuu”»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει έως τώρα απολογισμό μία νίκη και μία ήττα, αλλά το βασικό… κανένα γκολ σε δύο αγώνες με την νέα του ομάδα εκτός Ευρώπης, Αλ Νασρ, οι οπαδοί της οποίας δεν δείχνουν και ξετρελαμένοι με τον Πορτογάλο σταρ.

Μάλιστα, αντίστοιχη άποψη φέρεται να έχουν και οι ιθύνοντες του συλλόγου, καθώς σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, άντρας που παρουσιάζεται ως υψηλόβαθμο στέλεχος της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας διαμαρτύρεται λέγοντας πως «έδωσε 200 εκατομμύρια και αυτός το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να λέει “Siuuuu”»!

Για την ώρα η ιδιότητα του άντρα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο είναι σαφές πως η ατάκα του ήταν δυνατή…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο προπονητής του στην Αλ Νασρ, Ρούντι Γκαρσία, αποκάλυψε ότι ο CR7 αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.