ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Βόμβα» από τη Marca: Οριστική συμφωνία Κριστιάνο Ρονάλντο-Αλ Νασρ με «μυθικό» ετήσιο συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ

«Βόμβα» μεγατόνων αναμένεται να «σκάσει» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

«Βόμβα» από τη Marca: Οριστική συμφωνία Κριστιάνο Ρονάλντο-Αλ Νασρ με «μυθικό» ετήσιο συμβόλαιο 200 εκατ. ευρώ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φέρεται να βρήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος σύμφωνα με την Marca είναι κοντά σε συμφωνία με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει στα χέρια του τις προτάσεις που θα ήθελε από ομάδες που συμμετέχουν στα κορυφαία πρωταθλήματα και έτσι δεν αποκλείεται να χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων του.

Κάπου εκεί μπαίνουν στην εξίσωση τα τρελά λεφτά που μπορούν να του προσφέρουν κάποιες ομάδες. Συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ φέρεται να είναι εκείνη που του έχει στρώσει χαλί με πετροδόλαρα.

Συγκεκριμένα, η πρόταση περιλαμβάνει τόσο πάγιες αποδοχές, όσο και χορηγικές συμφωνίες με την ετήσια αποζημίωση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φτάνει τα 200 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά, το συγκεκριμένο ποσό δύσκολα μπορεί κάποια άλλη ομάδα να το κοντράρει και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι διάρκειας 2,5 ετών.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο CR7 έχει μπροστά του ένα συμβόλαιο με συνολικές απολαβές (συμβόλαιο και χορηγικές συμφωνίες) κοντά στα 500 εκατομμύρια για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μένει να δούμε εάν θα απαντήσει θετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αραβικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε άνοδο, όπως αποδεικνύεται από την εισροή κορυφαίων παικτών, αν και στα τελευταία χρόνια της καριέρας τους. Οι διευθυντές επιθυμούν να επανεκκινήσουν τη διοργάνωση και γνωρίζουν ότι αν έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είναι ο κύριος πόλος έλξης για να λάβει την πολυπόθητη ώθηση από τα μέσα ενημέρωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.