«Βόμβα» από την Αργεντινή: «Ο Λ.Μέσι επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα από την 1η Ιουλίου 2023»

Το μέλλον του Αργεντίνου σούπερ σταρ παραμένει πιο αβέβαιο από ποτέ

«Βόμβα» από την Αργεντινή: «Ο Λ.Μέσι επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα από την 1η Ιουλίου 2023»

Η μετακίνηση του περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε «σεισμό» στον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο λόγος για την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν ο οποίος, έπειτα από μια 20ετία με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, μετακόμισε στο Παρίσι εκεί όπου παρέα με τους Νειμάρ και Εμπαμπέ δημιούργησε μια τρομακτική επιθετική τριάδα.

Έπειτα από ένα χρόνο παραμονής στην «Πόλη του Φωτός», το μέλλον του Αργεντίνου σούπερ σταρ παραμένει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Μάλιστα η Αργεντινή δημοσιογράφος, Βερόνικα Μπρουνάτι, αναφέρει ότι ο «Pulga» θα είναι παίκτης των Καταλανών από την 1η Ιουλίου 2023, όταν και θα έχει μείνει ελεύθερος από τους Παριζιάνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος όπως προκύπτει από το στενό κύκλο του Μέσι όποια απόφαση πάρει για το μέλλον του θα την πάρει μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, θέλοντας να μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Παρί, αλλά και της Εθνικής Αργεντινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.