ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βραβείο «The Best»: Λ.Μέσι, Κ.Εμπαπέ και Κ.Μπενζεμά οι τρεις φιναλίστ για τον τίτλο του κορυφαίου από την FIFA

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ θα μονομαχήσουν και για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του 2022

Βραβείο «The Best»: Λ.Μέσι, Κ.Εμπαπέ και Κ.Μπενζεμά οι τρεις φιναλίστ για τον τίτλο του κορυφαίου από την FIFA

Η FIFA ανακοίνωσε σήμερα τις/τους φιναλίστ για τα βραβεία «The Best FIFA Women’s Player» και «The Best FIFA Men’s Player» καθώς και για το «The FIFA Puskás Award», που θα δοθεί στον παίκτη που σημείωσε το καλύτερο γκολ.

Μάλσιστα ανάμεσα στους τρεις τελικούς υποψηφίους είναι ο Ντιμίτρι Παγέτ, για το γκολ που σημείωσε εναντίον του ΠΑΟΚ για το Conference League.

Οι τρεις τελικοί υποψήφιοι για το βραβείο του «καλύτερου άντρα παίκτη» της FIFA είναι:
Καρίμ Μπενζεμά (Γαλλία/Ρεάλ Μαδρίτης)
Κιλιάν Εμπαπέ (Γαλλία/Παρί Σεν Ζερμέν)
Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/Παρί Σεν Ζερμέν)

Οι τρεις τελικές υποψήφιες για το βραβείο της «καλύτερης γυναίκας παίκτριας» της FIFA είναι:
Μπεθ Μιντ (Αγγλία/Άρσεναλ)
Άλεξ Μόργκαν (ΗΠΑ/Ορλάντο Πράιντ / Σαν Ντιέγκο Γουέιβ)
Αλέξια Πουτέγιας (Ισπανία/Μπαρτσελόνα)

Αυτά τα δύο βραβεία απονέμονται στους κορυφαίους παίκτες του γυναικείου και ανδρικού ποδοσφαίρου όπως ψηφίστηκαν από μια διεθνή επιτροπή που περιλαμβάνει αντίστοιχα τους σημερινούς προπονητές όλων των εθνικών ομάδων γυναικών/ανδρών, τους σημερινούς αρχηγούς όλων των εθνικών ομάδων γυναικών/ανδρών, δημοσιογράφους και φιλάθλους εγγεγραμμένους στο FIFA.com.

Οι τρεις τελικοί υποψήφιοι για το βραβείο FIFA Puskás είναι:
Μαρτσίν Ολέκσι (Πολωνία):Βάρτα Πόζναν-Σταλ Ρζεσζόβ (6 Νοεμβρίου 2022)
Ντιμόιτρι Παγέτ (Γαλλία):Μαρσίεγ-ΠΑΟΚ (7 Απριλίου 2022)
Ριτσάρλισον (Βραζιλία):Βραζιλία -Σερβία (24 Νοεμβρίου 2022)

Όλοι οι νικητές των «The Best FIFA Football Awards 2022» θα γίνουν γνωστοί και θα στεφθούν σε ειδική τελετή τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 στο Παρίσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.