ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Χάος» στη Bundesliga: Η αγωνιστική «σημαδεύτηκε» από επεισόδια και τραυματίες (βίντεο)

Μεγαλώνει η ανησυχία στο γερμανικό ποδόσφαιρο

«Χάος» στη Bundesliga: Η αγωνιστική «σημαδεύτηκε» από επεισόδια και τραυματίες (βίντεο)

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά βίας στους αγώνες της Bundesliga.

Η αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο γειτονικό ντέρμπι της Bundesliga Μπορούσια Ντόρτμπουντ-Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ που βρήκε τη γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί με 4-2.

Στο φινάλε του ματς οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν και ένα τρίτο ημίχρονο με το τελικό… αποτέλεσμα να είναι ένας σοβαρά τραυματισμένος οπαδός των φιλοξενούμενων! Ο 21χρονος φίλος της Γκλάντμπαχ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με την Αστυνομία να παρεμβαίνει και να ακολουθεί συμπλοκή με 200 οπαδούς της Ντόρτμουντ.

Ωστόσο την ίδια ημέρα είχαμε φοβερά σκηνικά στη Φρανκφούρτη (εκεί όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης και αναμένεται να βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες που ζουν στη Γερμανία, αλλά και εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη) με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους οργανωμένους οπαδούς της Άιντραχτ.

Οι ultras των γηπεδούχων, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους στο εκτός έδρας ματς του Europa League στο Ελσίνκι ανάγκασαν την UEFA να απαγορέψει τη μετακίνηση τους στην τελευταία αγωνιστική στο Αμπερντίν, προκάλεσαν πολύ σοβαρά επεισόδια στον εντός έδρας αγώνα με τη Στουτγάρδη.

Το ματς έληξε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά τα επεισόδια ξεκίνησαν πολύ πριν την έναρξη του αγώνα όταν οι οπαδοί της Άιντραχτ αντιδρώντας στον έλεγχο εισιτηρίων από τους σεκιούριτι, τους επιτέθηκαν τραυματίζοντας κάποιους εξ αυτών και στη συνέχεια επιτέθηκαν και στα πληρώματα των πρώτων βοηθειών που έσπευσαν στο σημείο!

Λίγο αργότερα μερίδα των οπαδών επιτέθηκε σε άνδρες της αστυνομίας έξω από το γήπεδο και σ’ αυτά τα επεισόδια καταγράφηκαν τραυματισμοί και μικρών παιδιών που έτυχε να περνούν από εκείνο το σημείο με τους γονείς τους…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο που η ενημέρωση από την αστυνομία της Φρανκφούρτης κάνει λόγω για 50 τραυματίες αστυνομικούς, τέσσερις εκ των οποίων χρειάστηκε να νοσηλευτούν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.