ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

«Χάος» στην Μπριζ: Αστυνομικοί άρπαξαν εισιτήρια Ελλήνων και τους απείλησαν με φυλακή!

Αρνήθηκαν την είσοδο ακόμα σε δημοσιογράφους

«Χάος» στην Μπριζ: Αστυνομικοί άρπαξαν εισιτήρια Ελλήνων και τους απείλησαν με φυλακή!

Άκρως προκλητική φαίνεται πως ήταν η αστυνομία εναντίον των Ελλήνων οπαδών που ταξίδεψαν στο Βέλγιο για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπριζ.

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες φίλων του ΠΑΟΚ για… απάνθρωπες συμπεριφορές προς το μέρους τους από τους αστυνομικούς.

Μετά το «ντου» της αστυνομίας στα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν φύγει απ’ αυτά και το ψαχτήρι στις τσάντες, ήρθαν σκηνές απείρου κάλλους ακριβώς έξω από το γήπεδο της Μπριζ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αστυνομικοί… κατάσχεσαν εισιτήρια από οπαδούς του ΠΑΟΚ, απειλώντας τους μάλιστα μέχρι και με φυλάκιση!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αρκετός κόσμος κλήθηκε από αστυνομικούς να παραδώσει το εισιτήριο που είχε πληρώσει μάλιστα. Και όταν οι φίλοι του ΠΑΟΚ αρνήθηκαν, τότε οι αστυνομικοί τους έλεγαν πως θα τους συλλάβουν. Και τους άρπαζαν τα εισιτήρια από τα χέρια ή τους ανάγκαζαν να τους τα δώσουν.

Υπάρχει μάλιστα και πληροφορία, που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί πως δεν επετράπη η είσοδος ακόμα και σε δημοσιογράφους που έχουν πάει για να καλύψουν το ματς. Με την… πρόφαση ότι είναι πλαστές οι διαπιστεύσεις τους! Διαπιστεύσεις που έχουν εκδοθεί από την επίσημη Μπριζ, όπως συμβαίνει σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι δεδομένο πάντως πως ο ΠΑΟΚ δε θα αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και θα το φτάσει μέχρι την UEFA προκειμένου να καταγγείλει την αισχρή συμπεριφορά των αστυνομικών στην Μπριζ, ενώ τόσο στον κόσμο του ΠΑΟΚ, όσο και στους ανθρώπους της ομάδας επικρατεί αναβρασμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.