ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διευθυντής του ΕΑΚ Λάρισας για Αλκαζάρ: «Από την μεριά μας ζητούσαμε από καιρό να προχωρήσουν οι μελέτες στατικής επάρκειας»

«Έγινε αυτή η μελέτη στατικής επάρκειας η οποία διέγνωσε αυτά που ζούμε σήμερα»

Διευθυντής του ΕΑΚ Λάρισας για Αλκαζάρ: «Από την μεριά μας ζητούσαμε από καιρό να προχωρήσουν οι μελέτες στατικής επάρκειας»

Σάλος έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση της διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, να κλείσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο Αλκαζάρ, σε κλειστό γυμναστήριο, κολυμβητήριο και στάδιο.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η απόφαση όπως τονίσθηκε στην σχετική ανακοίνωση λήφθηκε μετά τα συμπεράσματα του δευτέρου σταδίου της μελέτης, στα οποία διαπιστώθηκαν ανεπάρκειες, σύμφωνα με τα κανονιστικά επιτρεπόμενα επίπεδα στατικής επάρκειας.

Εξάλλου σε δήλωσή του ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για το εν λόγω ζήτημα σημείωσε ότι η Περιφέρεια δεν φέρει καμία ευθύνη για τις εξελίξεις αυτές και ότι απλά είχε κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο βοηθητικό γήπεδο και στο ταρτάν του στίβου καθώς το είχε ανάγκη η πόλη και οι Λαρισαίοι αθλητές.

Σήμερα  σε δηλώσεις του ο Διευθυντής του ΕΑΚ Λάρισας κ. Δημήτρης Μακρίδης επισήμανε πως: «Η υπηρεσία μας προέβη χθες Δευτέρα, στο κλείσιμο των εγκαταστάσεων σύμφωνα με την υπόδειξη της αρχής, από την αρμόδια υπηρεσία και έπειτα από μελέτη για την στατική επάρκεια των εγκαταστάσεων.

Έχουν εκδοθεί πορίσματα με τα οποία θα πρέπει να κινηθούμε κατά αυτόν τον τρόπο και αφορούν τις κερκίδες και το υλικό του στεγάστρου στο κλειστό γυμναστήριο, επίσης το στέγαστρο, οι κερκίδες και οι κολυμβητικές δεξαμενές έχουν κάποια προβλήματα σε ότι αφορά το κολυμβητήριο.

Γίνονται συντηρήσεις αλλά με σκεπτικό κατασταλτικής επέμβασης, όποτε προκύπταν προβλήματα τρέχαμε για να λύσουμε τα όποια προβλήματα και να αποκαταστήσουμε τις βλάβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την μεριά μας ζητούσαμε από καιρό να προχωρήσουν οι μελέτες στατικής επάρκειας, έγινε αυτή η μελέτη στατικής επάρκειας η οποία διέγνωσε αυτά που ζούμε σήμερα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.