ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Διώχνουν τους Έλληνες πρωταθλητές από τον ξενώνα του Αγίου Κοσμά εν μέσω αγωνιστικής περιόδου (βίντεο)

«Στον Άγιο Κοσμά μένουν Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, Μεσογειονίκες»

Διώχνουν τους Έλληνες πρωταθλητές από τον ξενώνα του Αγίου Κοσμά εν μέσω αγωνιστικής περιόδου (βίντεο)

Οι Έλληνες αθλητές που μένουν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, βιώνουν εν μέσω αγωνιστικής περιόδου μια πρωτοφανή κατάσταση καθώς καλούνται να εκκενώσουν τους ξενώνες μέσα σε μια εβδομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, oι ξενώνες θα μεταφερθούν σε άλλη τοποθεσία, που δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Προσωρινά δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να μετακομίσουν σε σπίτια, τα οποία, όμως, θα μοιράζονται με άλλα 4-5 άτομα!

Οι αθλητές καταγγέλλουν ότι οι συνθήκες δεν βοηθούν καθόλου τους στόχους τους.

«Καλούμαστε εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία και να αποπροσανατολιστούμε τελείως από τον στόχο μας, γιατί ξαφνικά βρισκόμαστε χωρίς σπίτια. Μας έχουν ενημερώσει ότι θα πάμε σε σπίτια, τα οποία έχουν νοικιάσει και μας λένε ότι είναι επιπλωμένα. Οι συνθήκες είναι το λιγότερο γελοίες γιατί καλούμαστε να ζούμε μαζί 4-5 άτομα στο ίδιο σπίτι», είπε ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, πρωταθλητής σπριντ και εκπρόσωπος των αθλητών που διαμένουν στους ξενώνες.

«Ποιος θα πρωτοφάει, ποιος θα πρωτοπιεί; Όλοι έχουμε τις προπονήσεις μας» ξεσπά η Ελένη Κλαούντια Πόλακ, πρωταθλήτρια επί κοντώ.

Και προσθέτει: «Δεν γίνεται να θυμόμαστε τους αθλητές μόνο όταν έχουν επιτυχίες ή κάνουν κάτι για τη χώρα. Οι αθλητές αγωνίζονται και εργάζονται καθημερινά. Όπως ο κόσμος πάει στη δουλειά του, εμείς πάμε στο γήπεδο».

Οι αθλητές απαιτούν να δοθεί παράταση στη διαμονή τους στον Άγιο Κοσμά τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

«Στον Άγιο Κοσμά μένουν Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης, Μεσογειονίκες να βγει κάποιος υπεύθυνος να μας πει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. Γιατί δεν ξέρουμε σε ποιον να επιρρίψουμε ευθύνες», καταλήγει ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.