ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Έφυγε» από τη ζωή ο 78χρονος θρύλος του WWE Bushwhacker Butch – «Σ’ αγαπώ αδερφέ μου εις το επανιδείν!» (βίντεο)

«Έχασα τον αδερφό μου, τον φίλο μου και τον παρτενέρ μου για πάνω από 50 χρόνια»

«Έφυγε» από τη ζωή ο 78χρονος θρύλος του WWE Bushwhacker Butch – «Σ’ αγαπώ αδερφέ μου εις το επανιδείν!» (βίντεο)

Την τελευταία του πνοή, άφησε πριν από λίγες ώρες ένας Hall of Famer του WWE, ο Bushwhacker Butch.

Ο κατά κόσμον Μπομπ Μίλερ απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών μετά από σύντομη ασθένεια, όπως ανακοίνωσε ο επί σειρά ετών παρτενέρ του στο wrestling, Λουκ.

Είχε νοσηλευτεί αμέσως μετά την άφιξή του άφιξή του από την πατρίδα του, Νέα Ζηλανδία, στο Λος Άντζελες για την WrestleMania.

Ο Bushwhacker Butch άρχισε την πάλη από το 1964 στην χώρα του και λίγα χρόνια μετά μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Μαζί με τον παρτενέρ του σχημάτισαν τους Bushwhackers, ένα από τα πιο διάσημα δίδυμα στο χώρο του WWF (τότε) από τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Το 2015 εισήχθη στο Hall of Fame του WWE, ως αναγνώριση της προσφοράς του.

«Έχασα τον αδερφό μου, τον φίλο μου και τον παρτενέρ μου για πάνω από 50 χρόνια. Σ’ αγαπώ αδερφέ μου, εις το επανιδείν!», ανέφερε ο Λουκ. Ο εκλιπών είχε μια σύζυγο, την Έλεν, αλλά και δύο κόρες, την Σάρον και την Κίρστεν, από τις οποίες είχε αποκτήσει και εγγόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.