«Έφυγε» από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης

Σε ηλικία 66 ετών

«Έφυγε» από την ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης

«Έφυγε» από την ζωή ο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Γρηγόρης Κάκαλης, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας στη δεκαετία του ’70, ενώ είχε διατελέσει και γενικός αρχηγός της ομάδας από το 2015 ως το 2017.

Ο Γρηγόρης Κάκαλης τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά έχασε τη μάχη σε ηλικία 66 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η οικογένεια του Άρη έγινε φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γρηγόρης Κάκαλης. Ο εκλιπών διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τη δεκαετία του ’70, ενώ υπηρέτησε τον Άρη από τη θέση του γενικού αρχηγού από το 2015 έως το 2017.

Ο Γρηγόρης Κάκαλης τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά έχασε τη «μάχη», σήμερα, σε ηλικία 66 ετών. Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό ταξίδι Γρηγόρη…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.