
Ο πρώην ποδοσφαιριστής Εγιάλ Μπέρκοβιτς, ο ο οποίος είχε φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, της Σέλτικ και της Γουέστ Χαμ συνέκρινε την κατάσταση του Ισραήλ με τα προκριματικά ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος παίκτης των «Πολιτών» σχολίασε τις μάχες του Ισραήλ, λέγοντας πως στα προημιτελικά ήρθε ισοπαλία με τη Χαμάς και προκρίθηκε στα πέναλτι, στα ημιτελικά απέκλεισε το Ιράν και στον τελικό περιμένει η Τουρκία, υπονοώντας πως θα υπάρξει σύγκρουση του Ισραήλ με την Τουρκία.
«Στα προημιτελικά φέραμε ισοπαλία με την Χαμάς, όμως νικήσαμε στα πέναλτι. Στα ημιτελικά νικάμε το Ιράν και πλέον μας περιμένει η Τουρκία στον τελικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπέρκοβιτς που πλέον είναι στα 53 του χρόνια και έχει ρόλο τηλεσχολιαστή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.