Έξαλλος ο Μάικ Τάισον με τη Hulu για σειρά με θέμα τη ζωή του: «Θα πέσουν κεφάλια»

Εγκώμια για Ντάνα Γουάιτ

Έξαλλος ο Μάικ Τάισον με τη Hulu για σειρά με θέμα τη ζωή του: «Θα πέσουν κεφάλια»

Μια νέα σειρά αφιερωμένη στο θρύλο της πυγμαχίας Μάικ Τάισον ετοιμάζει το Hulu αλλά όπως φαίνεται ο πυγμάχος κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι με αυτό.

Τον περασμένο Ιούνιο η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι το «Mike», μια νέα μίνι σειρά για τη ζωή και την καριέρα του Μάικ Τάισον, θα έκανε πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου.

Σύμφωνα όμως με τον ίδιο, η συγκεκριμένη σειρά δημιουργήθηκε χωρίς την έγκριση του ενώ μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο twitter κατηγορεί τη Hulu ότι του «έκλεψε» την ιστορία.

Μερικά από τα tweets του Μάικ Τάισον αναφέρουν:

«Κάποιος πρέπει να απολυθεί από το Hulu. Οι παραγωγοί έλεγαν ψέματα στους φίλους μου λέγοντας ότι υποστήριζα τη μη εξουσιοδοτημένη σειρά για τη ζωή μου»,

«Η τακτική του Hulu να κλέβει τα δικαιώματα ζωής διασημοτήτων είναι εξαιρετικά άπληστη»,

«Η Hulu έκλεψε την ιστορία μου. Αυτοί είναι ο Γολιάθ και εγώ είμαι ο Ντέιβιντ. Θα πέσουν κεφάλια για αυτό»,

και

«Η Hulu προσπάθησε απεγνωσμένα να πληρώσει εκατομμύρια στον αδερφικό μου φίλο, Ντάνα Γουάιτ, χωρίς να μου προσφέρουν ένα δολάριο. Το απέρριψε γιατί τιμά τη φιλία και συμπεριφέρεται στους ανθρώπους με αξιοπρέπεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα».

To «Mike»  στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Τρεβάντε Ρόουντς ως Μάικ Τάισον, λέει ότι θα περιγράψει λεπτομερώς «τα ταραχώδη σκαμπανεβάσματα της καριέρας και της προσωπικής ζωής του Τάισον στην πυγμαχία».

Η σειρά προκάλεσε τον εκνευρισμό του πυγμάχου από την στιγμή που ανακοινώθηκε.

Σε μια δήλωση στο Entertainment Tonight, ο Τάισον κατηγόρησε τη Hulu επειδή χρησιμοποίησε τη ζωή του για να κερδίσει χρήματα, χωρίς την έγκρισή του.

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.